Депутат от водещата партия каза какъв е изходът от заплетената политическа

...
Депутат от водещата партия каза какъв е изходът от заплетената политическа
Коментари Харесай

Сабрутев, ПП: Рискуваме да изпаднем в дълбока политическа и икономическа криза

Депутат от водещата партия каза какъв е изходът от заплетената политическа обстановка у нас.

 България се намира в един извънредно внимателен миг. Рискуваме да изпаднем в дълбока политическа и икономическа рецесия. Необходимо е да се одобри актуализацията на бюджета, нужно е да продължи битката с корупцията, България не трябва да изпусне тези 13 милиарда лв. грантови средства от Европейска комисия, които зависят от приемането на няколко закона. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " (ПП) Венко Сабрутев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Подкрепата за държавното управление ще я забележим по време на гласуването. Г-н Петков беседва с обособени народни представители, с цел да им подсети целите пред страната. Надяваме се бюджетът да бъде подсилен “, посочи той.

„ Коалицията е комплицирана “, призна Сабрутев. „ Досега не можехме да окажем съпротивата на Има Такъв Народ във връзка с смяната в КПКОНПИ. Грешката на Продължаваме промяната бе да си мислим, че може в този формат от четири партии да се реализира обединяване към целта за нулева приемливост към корупцията “,отбеляза Венко Сабрутев.

„ В Бюджетната комисия видяхме един фарс. За първи път видяхме случай да не се одобри актуализация на бюджет. Приехме двата дребни бюджета, само че огромния – не “. Партиите, които не поддържаха актуализацията са Възраждане, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН ", обясни депутатът от " Продължаваме промяната ".

По думите му бюджетната комисия през вчерашния ден е отправила обръщение към хората, че желае да вдигнат пенсиите им, само че няма да даде пари за това, сподели още Сабрутев, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР